Fasterlavn:

Vi vil afholde fasterlavn ovre i vores gymnastik hal, sammen med andre pasningsordninger. Vi skal selvfølgelig se hinanden udklædninger, synge sange og slå katten af tønden.
Inden vi går hjem spiser vi mad sammen.
Dette arrangement er uden forældre, søskende og bedsteforældre. 

Den årlige privat pasningordsnings dag:

Plejer at være den sidste fredag i maj mdr. at man fejre de private pasningsordninger.
Men vi har valgt at afholder det dagen før kristi himmelfartsdagen, eftersom det nærmest er umuligt at gå rundt i parken når alle pasningsordninger er samlet.

Her plejer vi at tage til Munkholm Zoo. Her betaler pasningsordningen for de børn der går i pasningsordningen. Forældre, søskende og bedsteforældre bliver også inviteret med til at deltage i denne dag, dog med en mindre egen betaling 🙂

Lejrtur/Sommerafslutning:

Vi holder altid lejrtur og sommerafslutning juli mdr, hvor vi invitere de børnene til at overnatte nede i pasningsordningen. Dette forgår altid en torsdag til en fredag.
Vi laver en masse aktiviteter om torsdagen og i løbet af dagen plejer vi at pumpe vores hoppeborg op til stor glæde for alle børnene. Herefter laver vi aftensmad sammen med børnene og holder en kæmpe ballon fest om aften.
Dagen efter spiser vi morgenmad og laver andre sjove aktiviteter. Om eftermiddagen plejer vi at invitere jer forældre og søskende til fællesspisning om aften. Herefter får vi sagt god sommerferie til hinanden.
Nærmere info kommer på brev til forældrene.

Gensynsdag: 

Midt i august mdr, invitere vi de gamle pasningsordningsbørn og nuværrende børn samt alle forældrene samt søskende til fællesspisning om aften. 

Halloween party:

Her afholder vi årets halloween fest nede i pasningsordningen. Dette bliver en kæmpe fest for alle børnene 🤩
Dette arrangement er uden forældre, søskende og bedsteforældre. 

 Juleafslutning:

Her vil der være æbelskiver og gløgg til familierne. Inden vi siger god jul til hinanden, vil børnene få julegaver med hjem til dem selv, men også til jer forældre fra barnet.
Men mere information kommer på brev til forældrene.

Del siden